Zásady ochrany osobných údajov

verzia 1. účinná od 25.5.2018

 

Náš e-shop www.stromo.sk, společnost Andrej Martinka FLORMAX, IČO: 42140765, so sídlom Kvetová 514/26 Bojnice 97201, zapísaná v obvodnom úrade v Prievidzi pod číslom živnostenského registra 340-30283 (ďalej len „správca“) jasne a otvorene vyhlasuje, ako spracováva Vaše osobné údaje v súlade s NARIADENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osôb v súvislosti so spracovávaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES, všeobecné nariadenia o ochrane osobných údajov (ďaľej len ako „GDPR“). Prečítajte si tiež Zásady souborov cookies.

 

Rešpektujeme vaše právo na súkromie. V záujme transparentnosti tieto zásady poskytujú podrobné informácie o tom, aké osobné údaje spracováváme, za akým účelom, na ako dlho, komu je posúvame, aké máte práva a mnoho daľšieho.

1. Ochrana osobných údajov je pre nás prioritou vo všetkom, čo robíme. 

Vaša dôvera je pre nás dôležitá. Rešpektujeme vašu kontrolu nad vašimi osobnými údajmi a digitálnym obsahom a je našou prioritou zabrániť každému neoprávnenému prístupu k nim. Kedykoľvek vás požiadáme o informáciu, potrebujeme ich, o viac nežiadame. Pre overenie Vašého e-mailu využíváme funkciu double opt-in.

Aké osobné údaje od Vás žiadame?

Zhromažďujeme osobné údaje, ktoré nám poskytnete, napríklad keď si niečo objednáte, obrátite sa na nás alebo poskytnete hodnotenie nákupu alebo tovaru. Osobné údaje, ktoré nám poskytnete, zahrňujú ako povinné údaje: kontaktné informácie a platobné údaje tak nepovinné. Bez uvedenia povinných údajov u nás nemôžete nakúpiť. Dobrovoľne nám zadávaťe osobné údaje tam, kde Vás žiadame o zadanie súhlasu, napr. pri registrácíi, pri zasielaní newslatterov, poradniach, diskusiach, recenziach a daľších, v rozsahu tam uvedenom.

Ako vaše osobné údaje využíváme?

Vaše údaje potrebujeme napríklad k následujúcim účelom:

  • Vytvoriť a spravovať váš osobný účet (registráciu)
  • Spracovať vaše objednávky, doručit tovar, vybaviť vrátenie tovaru alebo ich reklamáiu
  • Zasielať aktuálne informácie o stavu vašej objednávky prostredníctvom sms správ
  • Kontaktovať vás v prípade problému s doručením vašého objednaného tovaru
  • Odpovedať na vaše otázky a informovať vás o nových a zmenených službách
  • Zasielať vám obchodné oznámenia o aktuálnych akciach a zľavách (newsletter)
  • Spravovať váš účet a kontrolovať vašu platobnú morálku
  • Vykonávať analýzy, aby sme vám poskytli kvalitný a odpovedajúci tovar
  • Skontrolovať váš vek z dôvodu právnych predpisov týkajúcich sa nakupovaniu cez internet
  • Zasielať vám dotazníky spokojenosti s cielom dať vám možnosť ovplivniť našu ponuku a služby
  • Testovať a zlepšovať naše systémy, prostrednictvom ktorých poskytujeme svoje služby
  • Zabrániť zneužitiu naších služieb


Vaše osobné údaje budeme uchovávať nevyhnutnú dobu, a to najmä pre vyššie uvedené účely:

  • pri nákupe s registráciov aj bez registrácie na dobu troch rokov s tím, že nová trojročná lehota začne bežet odo dňa, kedy uskutočním poslednú objednávku,
  • pri hodnotení nákupu alebo tovaru po dobu troch rokov,
  • pri zasielání obchodných oznámeniach bez uskutočnení nákupu, diskusie, strážneho psa, kontaktného formuláru, poradne, dopytu na produkt apod. na dobu jedného roka,
  • alebo v zákonom stanovenom čase (na dobu 11 rokov údaje uvedené na daňovom dokladu, splnenie zákonnej povinnosti podľa zákona č. 235/2004 Sb., o dani z pridanej hodnoty, v znení neskorších predpisov).

Potom budú vaše osobné údaje vymazané, ak nebudete súhlasiť s predĺžením spracovania osobných údajov.

2. Budeme vás chrániť

Zlepšujeme služby. Podnikli sme technické a organizačné opatrenia na ochranu vašich údajov pred stratou, manipuláciou a neoprávneným prístupom. Naše bezpečnostné opatrenia neustále prispôsobujeme v súlade s technologickým pokrokom a vývojom. Aby boli platby kartou u nás čo najbezpečnejšie, všetky informácie sú odosielané v šifrovanej podobe pomocou protokolu SSL. To znamená, že informácie prechádzajú cez zabezpečené pripojenie a že vaše údaje o platobnej karte nemôžu externé strany prečítať. Pri platbe kartou spolupracujeme s autorizovaným platobným sprostredkovateľom, ktorý nám pomáha priamo vo vašej banke overiť, že karta je platná pre nákupy. Robíme to prostredníctvom našich služieb a zdieľaním informácií s vami. Údaje, ktoré sme od vás zhromaždili, sú uložené výlučne na území Európskej únie.

3. Rozhodnete sa, koľko s nami zdieľate

Aby sme vám poskytli ešte lepšie služby a relevantné správy, zhromažďujeme informácie o tom, ako sú naše aplikácie používané. To znamená, že keď používate náš web, zisťujeme aké funkcie sú najčastejšie využívané a aké akcie spúšťajú chybové správy. Pokiaľ sa vám nepáči sledovanie, môžete si na svojom prehliadači zapnúť anonymný režim, alebo nastaviť súbory cookies. Prečítajte si viac v Zásady súborov cookies.

Udelený súhlas je možné odvolať takisto kliknutím na odkaz „Odhlásiť Newsletter“ v zaslanom e-maili, alebo nás môžete kontaktovať na adrese: info@stromo.sk

 

4. Vyberáme poskytovateľa služieb, ktorým môžeme dôverovať

Sme súčasťou internetovej spoločnosti, v ktorej nemôžeme existovať bez externých poskytovateľov. Údaje, ktoré získame, môžu byť sprístupnené týmto spracovateľom:

DHL Parcel Slovensko s.r.o., Na pántoch 18, 831 06 Bratislava, IČO: 47 927 682

Shopion s.r.o., Wellnerova 1322/3c, Olomouc, 77900, IČO: 06919324

 

Prípadne ďalším poskytovateľom spracovateľských softwarov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe nevyužívame.

Vaše údaje nikdy neposkytujeme, nepredávame ani nevymieňame s tretími stranami za účelom obchodovania.

 

5. Aké sú vaše práva?

Máte právo požadovať informácie o tom, aké osobné údaje o vás uchovávame (bezplatne raz za rok). Pokiaľ sú tieto údaje nesprávne alebo neúplné, môžete požiadať, aby sme tieto informácie opravili alebo odstránili. Vaše údaje nemôžeme odstrániť, pokiaľ nám v tom bránia zákonné predpisy o uchovávaní údajov, napríklad zákon o účtovníctve, alebo iné opodstatnené dôvody, ako sú nevyrovnané dlhy. Máte právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas so spracovaním osobných údajov (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovať prístup k svojim osobným údajom (čl. 15 GDPR), právo na ich opravu (čl. 16 GDPR), alebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na obmedzenie spracovania (čl. 18 GDPR), a vzniesť námietku proti spracovaniu (čl. 21 GDPR), máte právo na prenositeľnosť týchto údajov k inému správcovi (čl. 20 GDPR), ako aj právo podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov, ak máte podozrenie, že naša spoločnosť pri spracovaní osobných údajov postupuje v rozpore s GDPR (čl. 77 GDPR). V prípade uplatnenia vyššie uvedených práv sa môžete obracať na kontaktnú adresu: Andrej Martinka FLORMAX, Kvetová 514/26, Bojnice, 972 01, info@stromo.sk

6. Neexistuje súkromie bez zabezpečenia

Zabezpečené služby pomáhajú uchovať osobné údaje v bezpečí pred kybernetickými útokmi a zvedavými ľuďmi. Bez zabezpečenia neexistuje záruka súkromia. Vďaka nášmu odhodlaniu venovať sa kybernetickej bezpečnosti, môžeme vám ponúknuť skutočne bezpečné digitálne služby.

Nastavenie cookies
Cookies

Naše webové stránky používajú súbory cookies, ktoré nám pomáhajú s ich vylepšovaním. Aby sme cookies mohli používať, musíte nám to povolit. Kliknutím na tlačítko "OK, súhlasím" udelujete tento súhlas.

Nastavenie OK, súhlasím
×
Nastavenie súborov cookies

Cookies sú malé súbory, ktoré webové stránky (aj tie naše) ukladajú vo Vašom webovom pehliadači. Obsahy týchto súborov sú vymenované medzi Vaším prehliadačom a našími servermy, prípadne zo servermy našich partnerou. Niektoré cookies potrebujeme, aby webová stránka mohla správne fungovať, niektoré potrebujeme k marketingové a štatistickej analytike. Tu si môžete nastavit, ktoré cookies budeme môcť používať.

Nevyhnutné cookies
Nevyhnutné cookies
Ide o technické súbory, ktoré sú dôležité pre správne fungovaniu našich webových stránok a všetkých ich funkcií. Používajú sa mimo iného k ukladaniu produktov v nákupnom košíku, zobrazovanie produktov na požiadanie, ovladanie filtrov, osobného nastavenia a taktiež nastavenia súhlasu s použivaním cookies. Pre tieto cookies nie je  potrebný Váš súhlas a nie je možné ich ani odobrať.
Ovplivňuje funkcie:
  • Konfiguračné cookies
Analytické cookies
Vypnuto Zapnuto
Analytické cookies
Analytické cookies nám umožňujú meranie výkonu našeho webu a našich reklamných kampani. Z ich pomocou určujeme počet návštev a zdroje návštev našich internetových stránok. Dáta získané pomocou týchto cookies spracovávame súhrnne, bez použitia identifikátorov, ktoré ukazujú na konkrétnych užívatelov našeho webu. Pokiaľ vypnete používánieí analytických cookies vo vzťahu k Vašej návšteve, ztrácame možnosť analýzy výkonu a optimalizácie našých opatrení.
Ovplivňuje funkcie:
  • Google Analytics - analytická návštevnosť
Personalizované cookies
Vypnuto Zapnuto
Personalizované cookies
Používame taktiež súbory cookie a ďalšie technológie, aby sme prispôsobili náš obchod potrebám a záujmom naších zákazníkou a pripravili tak pre Vás výnimočné nákupné skúsenosti. Vďaka použitiu personalizovaných súborou cookie sa môžeme vyvarovať vysvetlovaniu nežiaducích informáci, ako sú nezodpovedajúce odporúčania výrobkou alebo neužitočnej mimoriádnej ponuky. Naviše nám používanie personalizovaných súborou cookie umožňuje ponúkať Vám dodatočné funkcie, ako napríklad odporučania výrobkou prizpôsobených Vaším potrebám. 
Marketingové cookies
Vypnuto Zapnuto
Marketingové cookies
Marketingové (reklamné) cookies používame my alebo naši partneri, aby sme Vám mohli zobrazit vhodné obsahy alebo reklamy ako na našich stránkach, tak na stránkach tretích subjektou. Vďaka tomu môžeme vytvárať profily založené na Vašich záujmoch, tak zvané pseudonymizované profily. Na základe týchto informáci nie je spravidla možná bezprostredná identifikácia Vašej osoby, pretože sú používané iba pseudonymizované údaje. Pokiaľ nevyjadrite súhlas, nebudete príjemcom obsahu a reklám prispôsobených Vašim záujmom.
Ovplivňuje funkcie:
  • Google Ads