Informácie cookies

Náš e-shop www.stromo.sk, společnost Andrej Martinka FLORMAX, IČO:421407645, so sídlom Kvetová 514/26 Bojnice 97201, zapísaná v obvodnom úrade v Prievidzi pod číslom živnostenského registra 340-30283 (ďaľej len „správca“) jasne a otvorene oznamuje ako spracováva Vaše osobné údaje v súlade s NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochrane fyzických osôb v súvislosti s spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES, všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov (ďalej len ako „GDPR“). Prečítajte si aj Zásady ochrany osobných údajov: Zásady ochrany osobních údajů.

 

V záujme transparentnosti tejto zásady poskytujeme podrobné informácie o tom, ako a kedy používame súbory cookies. Na našom webe spracovávame súbory cookies potrebné na fungovanie webových stránok a na analytické účely a v prípade Vášho súhlasu aj na personalizáciu reklám.

 

ZÁSADY SÚBOROV COOKIES

verzia 1. účinná dne 25. 5. 2018

 

Čo sú cookies?

Cookie je malý textový súbor, ktorý sa uloží vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení a je opätovne používaný počas vašich ďalších návštev. Vďaka cookies si navštívené webové stránky pamätajú vaše úkony a nastavenia, ktoré ste na nich vykonali, takže tieto údaje nemusíte zadávať opakovane, zlepšujú a zjednodušujú vašu návštevu webu.

Aké cookies používame?

Existujú dva typy súborov cookies, trvalé a dočasné (session cookies alebo relačné súbory cookies). Trvalé cookies sú uložené ako súbor vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení, a to najdlhšie v trvaní 12 mesiacov. Session cookies sú uložené dočasne a zmiznú potom, ako zavriete prehliadač. Pokiaľ sa prihlásite do registrovaného účtu, použijeme trvalé súbory cookies napríklad na uloženie vami zvoleného tovaru do nákupného košíka. Session cookies používame keď použijete funkciu Filter produktov, a tiež k tomu, aby sme skontrolovali či ste prihlásený, alebo či ste do svojho nákupného košíka vložili nejaký tovar.

Aké osobné údaje spracovávame?

Súbory cookies zhromažďujú informácie o používaní našich webových stránok. Tieto informácie zahŕňajú typ internetového prehliadača a operačného systému, ktorý používate, názov domény miesta, z ktorého sa pripájate (IP adresa), dátum, čas a trvanie návštevy, počet návštev, priemerný čas strávený na našich webových stránkach a stránky, ktoré zobrazujete. Súbor cookies obsahuje tiež jedinečné identifikačné číslo, ktoré identifikuje váš prehliadač. To nám pomáha rozpoznať váš prehliadač keď znova navštívite naše webové stránky. Rovnako sledujeme ako vyhľadávate na našich webových stránkach a aký tovar si prehliadate.

Účely spracovania osobných údajov

Správca môže zákonne používať súbory cookies za účelom merania návštevnosti webu a prispôsobenia zobrazenia webových stránok, lebo sú spracovávané na základe oprávneného záujmu správcu podľa čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR, nie je teda vyžadovaný váš súhlas. Dáta, ktoré zhromažďujeme, môžu byť takisto použité na marketingové účely priamo vám na mieru, na to ale potrebujeme váš súhlas.

Ako sú cookies využívané na cielenie reklamy?

Na identifikáciu produktov, ktoré vás môžu zaujímať, môžeme zhromažďovať informácie o navštívených stránkach alebo o produktoch, ktoré ste si zakúpili, aby sme mohli predávať tovar priamo vám na mieru. Spolupracujeme s miestami elektronického obchodovania aby sme zákazníkom ponúkali cielenú reklamu. Reklamujeme prostredníctvom vlastných bannerov na našich webových stránkach a webových stránkach tretích strán. 

Keď navštívite našu webovú stránku, webové stránky tretích strán (napríklad stránky nášho obchodného partnera) alebo kliknete na reklamu nášho e-shopu, vaše webové aktivity môžu byť sledované prostredníctvom súborov cookies. Súbory cookies tretích strán vytvárajú naši obchodní partneri, ktorí inzerujú naše služby na iných webových stránkach. Naši marketingoví partneri môžu poskytnúť svoje vlastné súbory cookies na zobrazenie personalizovaných reklám, ktoré súvisia s našim e-shopom.

Vaše údaje nikdy neposkytujeme, nepredávame, ani nevymieňame s tretími stranami za účelom obchodovania.

 

Súhlas s ukladaním cookies v prípade personalizácie reklám

Aktívnym zaškrtnutím možnosti „Súhlasím“, ktorá nasleduje za upozornením v hornej časti webu, znejúce nasledovne: „Prevádzkovateľ webu, spoločnosť Andrej Martinka FLORMAX, so sídlom Kvetová 514/26, Bojnice, IČO: 42140765, ako správca osobných údajov, spracováva na tomto webe cookies potrebné na fungovanie webových stránok a na analytické účely a v prípade vášho súhlasu taktiež na personalizáciu reklám. Prečítajte si Zásady súborov cookies.“ udeľujete súhlas so spracovaním osobných údajov za účelom zbierania údajov o chovaní návštevníkov na našom webe na dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých cookies. Súhlas je možné vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača. Máte právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas so spracovaním osobných údajov (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovať prístup k svojim osobným údajom (čl. 15 GDPR), právo na ich opravu (čl. 16 GDPR) alebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na obmedzenie spracovania (čl. 18 GDPR), a vzniesť námietku proti spracovaniu (čl. 21 GDPR), máte právo na prenositeľnosť týchto údajov k inému správcovi (čl. 20 GDPR), ako aj právo podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov, ak máte podozrenie, že naša spoločnosť pri spracovaní osobných údajov postupuje v rozpore s GDPR (čl. 77 GDPR). V prípade uplatnenia vyššie uvedených práv sa môžete obracať na kontaktnú osobu Andrej Martinka.

Kontrola nad súbormi cookies

Cookies z vášho počítača alebo mobilného zariadenia môžete ľahko vymazať pomocou vášho prehliadača. Návod ako používať súbory cookies a ako ich odstrániť nájdete v „Pomoci“ svojho prehliadača. Môžete nastaviť blokovanie súborov cookies, alebo že si prajete byť informovaní vždy, keď do vášho počítača alebo mobilného zariadenia bude odoslaný nový súbor cookies. Ďalej si môžete nastaviť anonymný režim, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o chovaní návštevníkov webu. Vezmite, prosím, na vedomie, že pokiaľ sa rozhodnete blokovať cookies, nebudete môcť využívať výhody všetkých funkcií.

Pokiaľ nevymažete súbory cookies zo svojho prehliadača, môžeme tieto údaje použiť na tieto účely:

  • poskytnutie vhodnejšej reklamy na základe vášho záujmu
  • poskytnutie agregovaných hlásení aktivity reklám inzerentom a webom hosťujúcim reklamy
  • poskytnutie webom a majiteľom aplikácií údaje o tom, ako návštevníci využívajú tieto weby alebo aplikácie
  • detekcia a obrana proti podvodu a iným rizikám, ochrana užívateľov a partnerov
  • vylepšenie našich produktov

Cookies tretích strán

Cookies tretích strán používame na zhromažďovanie štatistických údajov v súhrnnej podobe pomocou analytických nástrojov, ako je Google, Google Analytics, Facebook Pixel. V takom prípade sa zhromaždené dáta posúvajú týmto poskytovateľom služieb tretích strán za účelom ich spracovania. Používame taktiež inzertné funkcie služby Google Analytics a Facebook Pixel. Podrobnosti a možnosť, ako sa zo služby odhlásiť, nájdete tu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/, https://www.facebook.com/policies/cookies/. Používame cookies tretích strán trvalé i dočasné (session cookies). Trvalé cookies sú uložené vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení, a to najdlhšie po dobu 24 mesiacov.

Prípadne ďalším poskytovateľom spracovateľských softwarov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe správca nevyužíva.

Správca neovláda cookies z webových stránok tretích strán. Tretie strany zodpovedajú za to, ako fungujú ich cookies a ako sú spracovávané osobné údaje.

Na čo sa cookies používajú?

Súbory cookies umožňujú rozpoznať vaše zariadenie, zabezpečiť váš prístup na registrovaný účet a náš web všeobecne a pomáhajú nám predkladať vám relevantné reklamy v prípade udelenia súhlasu.

Kategórie použitia:

  • Popis
  • Overenie
  • Pokiaľ ste prihlásený na e-shop, súbory cookies nám pomáhajú ukazovať vám tie pravé informácie a prispôsobiť vaše prostredie.
  • Zabezpečenie
  • Súbory cookies používame ako podporu funkcií zabezpečenia a za účelom zaistenia neoprávnenej aktivity.
  • Preferencie, funkcie a služby
  • Súbory cookies nám tiež udávajú aký tovar preferujete a aké sú vaše obľúbené produkty. Taktiež vám môžu uľahčiť vypĺňanie formulárov na e-shope.
  • Reklama
  • Výkon, štatistika a výskum

Súbory cookies nám pomáhajú zistiť ako náš web funguje v rôznych lokalitách. Taktiež používame súbory cookies za účelom pochopenia, zlepšenia a prevádzania výskumu produktov, funkcií a služieb, vrátane vašich prístupov na e-shop z iných webov, aplikácií či zariadení, ako sú váš pracovný počítač, či vaše mobilné zariadenie.

Táto webstránka používa súbory cookies. Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.

Cookies sú malé textové súbory, ktoré môžu byť použité webovými stránkami, aby zefektívnili užívateľovu skúsenosť.

Zákon hovorí, že môžeme ukladať súbory cookie na vašom zariadení, ak sú nevyhnutné pre prevádzku týchto stránok. Pri všetkých ostatných typoch súborov cookie potrebujeme váš súhlas.

Táto stránka používa rôzne typy cookies. Niektoré cookies sú tu umiestnené službami tretích strán, ktoré sa objavujú na našich stránkach.

Váš súhlas sa vzťahuje na nasledovné oblasti: www.stromo.sk


 

Tabuľka súborov cookies

Pre správny chod našeho webu a reklamných produktov používáme rôzne typy souborov cookies. Súbory cookies tretích strán pocházdajú z reklám iných webov a sledujú vaše používánie webu pre marketingové účely. Tieto údaje budú aktualizované. K uplynutiu doby použitých souborov cookies dôjde buď na základě rotácie alebo sa počíta od posledného dňa, kedy užívateľ interreagoval s webovou stránkou.

 

Vydavateľ / Názov cookie  Typ cookie
Trvanlivosť
AdWords Tracking, Remarketing 90 dní
Sklik Tracking, Remarketing 30 dní
max 540 dní
Google Analytics
(_ga, cid, utmv, utmz, utma, utmb, utmc)
Analytical, Tracking persistent
6 mesiacov
persistent
6 mesiacov
persistent
persistent
session
NÁPADY A
INŠPIRÁCIE
Výhody nákupu u nás
Stromo.sk
Kamenná predajňa
v Prievidzi
Stromo.sk
Rastliny doručíme
perfektne zabalené
Stromo.sk
Rýchle dodanie
Stromo.sk
Viac ako 1000
produktov skladom
Stromo.sk
98 % spokojnosť
zákazníkov
Stromo.sk
Rastliny priamo od
pestovateľa
HODNOTENIA NAŠICH ZÁKAZNÍKOV na Heuréka.sk
01.08.2022

najprv šok - stromy vyzerali ako prútik s cca 5 cm výhonkami. Na kvetináči bola nálepka že označené stromy odporúčajú vysadiť až po mesiaci tak som urobil a za ten čas stromy rástli ako burina po mesiaci som mal na nich 30 cm výhony. Odporúčam tento obchod mal som rôzne stromy od iných dodávateľov a žiadne mi nezakorenili ako tieto.

+ kvalita
+ cena
+ rýchle doručenie
100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník občan nakúpil v obchode Stromo.sk
18.07.2022

Som maximálne spokojná s Vašimi službami, rastlinky sú vždy pekné, zaslané prakticky zo dňa na deň, čo ani neviem ako robíte.

100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Overený zákazník nakúpil v obchode Stromo.sk
17.07.2022

Tovar prišiel hneď po zaplatení objednávky,teda na druhý deň..za mňa spokojnost,určite odporúčam.

100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Silvia nakúpil v obchode Stromo.sk
15.07.2022

+ Komunikovala so mnou milá pani , tovar mi bol doručený hned a kvalitný
100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Iveta nakúpil v obchode Stromo.sk
14.07.2022

+ super zabalene, rastlinky prisli neposkodene a krasne. Dakujem.
+ rastlinky boli dorucene za kratky cas.
100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Jana nakúpil v obchode Stromo.sk
12.07.2022

Krásný.

Není co vytknout.
Nic proti.
100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Martin nakúpil v obchode Stromo.sk
12.07.2022

+ Rychle vybavenie a dorucenie obj.maxl.spokojnost
100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Helemka nakúpil v obchode Stromo.sk
11.07.2022

dľa internetovej ponuky: výška "sadenica" cca 100, - 130 cm, (som si ju objednal)

Prišiel úhľadný, dôkladne zabalený tovar, ale výška jeho novo koruny, až od 200 cm vyššie !!!
by som si i rebrík dokúpiť k nízkokmennej sorte, ... ,

80%
  • 4/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník juraj nakúpil v obchode Stromo.sk
05.07.2022

+ Profesionálne zabalené rastliny
100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Overený zákazník nakúpil v obchode Stromo.sk
24.06.2022

+ Objednávka prišla v poriadku, rúže super zabalene, nemá čo vytknúť, ďakujem.
+ Nemám čo vytknúť
100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Veronika nakúpil v obchode Stromo.sk
23.06.2022

Krasny a zdravy ker za vyhodnu cenu
100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Miroslava nakúpil v obchode Stromo.sk
15.06.2022

+ Ochota zamestnancov
+ Rychlost vybavenia objednavky
+ Expresne dodanie aj do ČR
100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Overený zákazník nakúpil v obchode Stromo.sk
12.06.2022

Super rýchle dodanie . Rastlinky boli perfektne a starostlivo zabalené, aby prežili prepravu. Za mňa veľké ĎAKUJEM.

100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník lyduella nakúpil v obchode Stromo.sk
10.06.2022

80%
  • 4/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Olga nakúpil v obchode Stromo.sk
02.06.2022

100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Milos nakúpil v obchode Stromo.sk
24.05.2022

Praktické.

100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Jana nakúpil v obchode Stromo.sk
24.05.2022

Žiadne uzly, jednoduchá manipulácia.
Koľko vydržia?! Uvidíme .

100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Jana nakúpil v obchode Stromo.sk
13.05.2022

O produkte som sa dočítala v magazíne Doma v záhrade. Zaujal ma a tak som vyhľadala túto rastlinku na stromo.sk. A neľutujem už sa teším na prvé ovocie.

100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Darina nakúpil v obchode Stromo.sk
26.04.2022

Krásny

100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Danica nakúpil v obchode Stromo.sk
26.04.2022

Krásny

100%
  • 5/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overený zákazník Danica nakúpil v obchode Stromo.sk

MenuX

Nastavenie cookies
Cookies

Naše webové stránky používajú súbory cookies, ktoré nám pomáhajú s ich vylepšovaním. Aby sme cookies mohli používať, musíte nám to povolit. Kliknutím na tlačítko "OK, súhlasím" udelujete tento súhlas.

Nastavenie OK, súhlasím
×
Nastavenie súborov cookies

Cookies sú malé súbory, ktoré webové stránky (aj tie naše) ukladajú vo Vašom webovom pehliadači. Obsahy týchto súborov sú vymenované medzi Vaším prehliadačom a našími servermy, prípadne zo servermy našich partnerou. Niektoré cookies potrebujeme, aby webová stránka mohla správne fungovať, niektoré potrebujeme k marketingové a štatistickej analytike. Tu si môžete nastavit, ktoré cookies budeme môcť používať.

Nevyhnutné cookies
Nevyhnutné cookies
Ide o technické súbory, ktoré sú dôležité pre správne fungovaniu našich webových stránok a všetkých ich funkcií. Používajú sa mimo iného k ukladaniu produktov v nákupnom košíku, zobrazovanie produktov na požiadanie, ovladanie filtrov, osobného nastavenia a taktiež nastavenia súhlasu s použivaním cookies. Pre tieto cookies nie je  potrebný Váš súhlas a nie je možné ich ani odobrať.
Ovplivňuje funkcie:
  • Konfiguračné cookies
Analytické cookies
Vypnuto Zapnuto
Analytické cookies
Analytické cookies nám umožňujú meranie výkonu našeho webu a našich reklamných kampani. Z ich pomocou určujeme počet návštev a zdroje návštev našich internetových stránok. Dáta získané pomocou týchto cookies spracovávame súhrnne, bez použitia identifikátorov, ktoré ukazujú na konkrétnych užívatelov našeho webu. Pokiaľ vypnete používánieí analytických cookies vo vzťahu k Vašej návšteve, ztrácame možnosť analýzy výkonu a optimalizácie našých opatrení.
Ovplivňuje funkcie:
  • Google Analytics - analytická návštevnosť
Personalizované cookies
Vypnuto Zapnuto
Personalizované cookies
Používame taktiež súbory cookie a ďalšie technológie, aby sme prispôsobili náš obchod potrebám a záujmom naších zákazníkou a pripravili tak pre Vás výnimočné nákupné skúsenosti. Vďaka použitiu personalizovaných súborou cookie sa môžeme vyvarovať vysvetlovaniu nežiaducích informáci, ako sú nezodpovedajúce odporúčania výrobkou alebo neužitočnej mimoriádnej ponuky. Naviše nám používanie personalizovaných súborou cookie umožňuje ponúkať Vám dodatočné funkcie, ako napríklad odporučania výrobkou prizpôsobených Vaším potrebám. 
Marketingové cookies
Vypnuto Zapnuto
Marketingové cookies
Marketingové (reklamné) cookies používame my alebo naši partneri, aby sme Vám mohli zobrazit vhodné obsahy alebo reklamy ako na našich stránkach, tak na stránkach tretích subjektou. Vďaka tomu môžeme vytvárať profily založené na Vašich záujmoch, tak zvané pseudonymizované profily. Na základe týchto informáci nie je spravidla možná bezprostredná identifikácia Vašej osoby, pretože sú používané iba pseudonymizované údaje. Pokiaľ nevyjadrite súhlas, nebudete príjemcom obsahu a reklám prispôsobených Vašim záujmom.
Ovplivňuje funkcie:
  • Google Ads